1. Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy Statement  Tegels van Toen

 

Identiteit Tegels van toen

Tegels van Toen verkoopt online wand- en vloertegels d.m.v. de webshop: www.tegelsvantoen.nu

Ons kantoor zit aan de Rijksweg 85, 6998 AG te Laag-Keppel. We zijn te bereiken via 0314-728128 of info@tegelsvantoen.nu

Ons privacy statement is alleen van toepassing op de website www.tegelsvantoen.nu en de persoonsgegevens die hier verzameld worden. 

 

Persoonsgegevens

De website kan bezocht worden zonder dat er persoonsgegevens worden opgeslagen of verzameld. Bij bepaalde handelingen worden pas persoonsgegevens verzameld. 

 

Wanneer je een aankoop wil doen op de website verzamelen we de volgende gegevens: Naam, adres, woonplaats, eventueel tweede lever adres, telefoonnummer en e-mail adres. Deze gegevens zijn nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn voor communicatie met de betreffende persoon, communicatie die niet aan een klant kan worden gekoppeld wordt verwijderd.

 

Wanneer je het contactformulier invult verzamelen we de volgende gegevens: Voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mail en het bericht. Deze gegevens hebben we nodig om je een helder antwoord te kunnen geven. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn voor communicatie met de betreffende persoon, communicatie die niet aan een klant kan worden gekoppeld wordt verwijderd. 

 

Wanneer je er voor kiest om met ons te chatten via de Messenger plugin verzamelen we de volgende gegevens uit je Facebook-account: Naam, achternaam, profielfoto. Deze gegevens maken Messenger chat mogelijk. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn voor communicatie met de betreffende persoon, communicatie die niet aan een klant kan worden gekoppeld wordt verwijderd.

 

Deze gegevens worden via versleutelde protocollen verzonden naar het platform en komen op een beveiligde server terecht waar alleen tot vertrouwelijkheid gebonden werknemers bij kunnen. Gegevens zullen nooit voor een ander doel gebruikt worden, doorgespeeld worden aan derden of de EU verlaten. 

 

Rechten

Iedereen heeft het recht om de aan hem- of haarzelf gerelateerde persoonsgegevens die in ons bezit zijn op te vragen, in te zien, te laten corrigeren en/of te laten verwijderen. Ook mag je bezwaar maken tegen verwerking van persoonsgegevens wanneer je dit niet (meer) wenst. Mocht je een beroep wilt doen op een van deze rechten neem dan contact op via info@tegelsvantoen.nu

Daarnaast heeft iedereen het recht om bezwaar in te dienen over onze omgang met persoonsgegevens of de verwerking ervan. Daarvoor kan je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Tegels van Toen gebruikt de volgende cookies : 

 

Cookie #1

Naam : _ga 

Aanbieder : Google Analytics

Doel : Slaat anonieme bezoekersdata op. 

 

Cookie #2

Naam : _gid

Aanbieder : Google Analytics

Doel : Slaat anonieme bezoekersdata op.

 

Cookie #3

Naam: _gat

Aanbieder : Google Analytics

Doel : Limiteert het aantal verzoeken. 

 

Cookie #4

Naam : PHPSESSID

Aanbieder : Silverstripe CMS

Doel : Slaat anonieme sessie informatie op, zoals bezochte pagina’s en het winkelmandje. 

 

Cookie #5 

Naam : recentlyVisited

Aanbieder : Silverstripe CMS

Doel : Slaat anonieme sessie informatie op. 

 

Cookie #6,7,8. 

Naam : SL_C_23361dd035530_KEY, 

SL_C_23361dd035530_SID,

SL_C_23361dd035530_VID

Aanbieder : Manychat

Doel : Communicatie 

 

Tegels van Toen volgt de regels van nu. Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 15 Mei 2018.

Mocht je van mening zijn dat we je met onze privacy statement niet voldoende hebben geïnformeerd kan je contact opnemen via info@tegelsvantoen.nu